Petits
grans
impresos
El principal producte de la impremta de la Universitat de Cervera no van ser pas els llibres. Com passava en la majoria de tipografies catalanes del moment, el gruix de la producció consistia en impresos menors de caràcter utilitari o popular, que eren bastant més ràpids i econòmics d’imprimir i arribaven a un públic molt més ampli.
Així mateix, la impremta universitària va atendre molts encàrrecs de catedràtics i estudiants:
Dissertacions de catedràtics
Segons els estatuts, els catedràtics estaven obligats a fer cada any una conferència magistral sobre les matèries que impartien. Però, com a alternativa, també podien fer-la per escrit i estampar-la a la impremta acadèmica.
Treballs acadèmics dels estudiants
Els mesos d’abril, maig i juny eren una època de molta feina per a la impremta de la Universitat, ja que era quan els estudiants portaven a imprimir els seus treballs finals. El format d’aquests impresos podia ser bastant senzill, però també hi havia qui preferia opcions més extravagants i luxoses.
Altres impresos

Butlleta de comunió de l'Església Parroquial de Santa Maria de Cervera, 1776. Certificava que un fidel havia rebut el sagrament de la comunió durant el temps pasqual, quan, segons els preceptes catòlics, és obligatori combregar com a mínim un cop l’any. (Arxiu Comarcal de la Segarra).

Butlleta d’examen de la doctrina cristiana. Església Parroquial de Santa Maria de Menàrguens, 1832. Abans del compliment pasqual era habitual sotmetre el fidel a un examen de la doctrina cristiana, i aquestes butlletes servien per acreditar-ne la superació. (Arxiu Històric de la Universitat de Barcelona)

Butlleta d’allotjament de soldats per a la ciutat de Lleida, 1832. Aquestes butlletes servien per gestionar l’allotjament de soldats quan es preveia el seu pas per la població. (Arxiu Històric de la Universitat de Barcelona)

Llibre de registre de la subdelegació del partit d’Igualada, 1832. A la impremta de la Universitat de Cervera es van imprimir tota mena de llibres de registre. L’exemplar de la imatge servia per deixar constància dels permisos que s’expedien a la demarcació d’Igualada (per a ús d’armes, jocs, venda ambulant...). (Arxiu Històric de la Universitat de Barcelona)
Així mateix, els impresos religiosos de caràcter popular també gaudien de molt èxit:

Goigs de Nostra Senyora de les Santes Masses, 1804. Els goigs van ser una de les impressions més recurrents de la impremta de la Universitat. S’imprimien per encàrrec de confraries, parròquies o persones devotes i es cantaven en dates assenyalades per lloar verges i sants locals, tant de Cervera com de les poblacions del voltant. (Arxiu Comarcal de la Segarra)